Услуга

Участие на конференции

КАКВО ВКЛЮЧВА УСЛУГАТА?

Участието в конференция или търговско изложение е на пръв поглед лесно за изпълнение начинание свързано полжителни емоции и възможност за срещи с много нови хора. Намирате подходящото събитие, свързвате се с организаторите и закупувате съответният пакет за участие. Подготвяте се с маркетингови материали и много позитивно настроение. Участвате с хъс, настроение и надежда за много нови бизнес контакти. Но често резултатът е неудовлетворителен на фона на направените разходи и времето прекарано в подготовка и участие.
Много компании разчитат на собствените си усилия за тази подготовка вместо да се съсредоточат над резултат, който целят и желаят да постигнат.

 

IMG Connect е новата компания на Българският пазар, която събира над 20 години опит в организирането и провеждането на събития по цял свят чрез своите ръководители и оперативен персонал. Ще ви посъветваме и ще подготвим план за действие преди, по време и след всяко участе на събития за да разполагате изцяло със своето време, в което да вършите това, което можете най-добре – да ръководите бизнеса си и да създавате нови контакти.

 

Ще ви помогнем или направим изцяло за вас подготовката за участие и ще гарантираме стойността на вашето участие съпоставено към изразходеният бюджет и време. Най-вече ще спестим вашето време и пари.

 

Ще гарантираме вашето участие чрез провеждане на предварително пручване и анализ на събития, уреждане на физически срещи и довеждането на потенциални клиенти до вашият щанд.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Sit adipiscing duis sed id euismod elit non faucibus pretium. Felis non mattis vitae at. Senectus posuere sed netus sit phasellus et egestas tellus.

IMG Connect е част от Internet Media Group (IMG) – водеща доставчик на дигитиални, комуникационни, технологични, медийни и маркетинг услуги в страната от 2010 година.

Последвай ни

© 2023 · IMG Connect