Услуги

С КАКВО МОЖЕМ ДА СМЕ ВИ ПОЛЕЗНИ?

Успехът на всеки бизнес се дължи и основавa на коректната, навременна и акуратна комуникация с клиенти и бизнес партньори. Интеракция, която спомага за изграждането на стабилни връзки, отношения и доверие между потребителите и доставчиците на услуги. Процесите на обслужване на клиенти, често могат да се превърнат в Ахилесова пета за всеки успешен и бързо развиващ се бизнес.

Поддържането на собствен екип за целта нерядко е скъпо и неудачно.

Ние от IMG Connect ви предлагаме да оставите тази част от своя бизнес на нас и екипа ни от подготвени специалисти.

 

 

Не просто продажби, а дългосрочни отношения!

СЪЗДАВАНЕ НА КОНТАКТИ & ТЕЛЕМАРКЕТИН

УЧАСТИЕ НА КОНФЕРЕНЦИИ

IMG Connect е нова компания на българския пазар, която събира над 20 години опит в организирането и провеждането на събития на 3 континента. Ние сме Spin-off от успешните ни услуги, които въведохме за прогреса/развитието/бизнес разтежа на компаниите в България! Ще ви консултираме, напътстваме и ще подготвим план за действие преди, по време и след всяко участие на събитие, за да разполагате изцяло със своето време, в което да вършите това, което можете най-добре – да ръководите бизнеса си и да създавате нови контакти.

Как можем да сме ви полезни?

Обслужване на кампании и мероприятия

Телефонни анкети и допитвания

РЕШАВАМЕ ВАШАТА НУЖДА ОТ

СЪЗДАВАНЕ НА КОНТАКТИ & ТЕЛЕМАРКЕТИНГ

SALES AS A SERVICE & OUTSOURSING​

ТЕЛЕФОННИ АНКЕТИ И ДОПИТВАНИЯ​

B2B & B2C БИЗНЕС КОМУНИКАЦИИ​

ОБСЛУЖВАНЕ НА КАМПАНИИ И КОНФЕРЕНЦИИ

LEADS AUTOMATION​

SALES OPTIMIZATION

COLD CALLING & Emails

SALES FUNNELS AND STRATEGIES​

Top of the funnel optimization and automation

Успехът на всеки бизнес се дължи и основавa на коректната, навременна и акуратна комуникация с клиенти и бизнес партньори.

Internet Media Group днес

Запознайте се с нашите уникални брандове под общия ни покрив – многообразие от продукти и услуги, обединени от общата ни визия за иновации и качество.

Често Задавани Въпроси

Надяваме се, че сте стигнали до тук, защото сме предизвикали вашия интерес. Нека да отговорим на най-често задавани въпроси и да се представим в малко повече детайли, а след това ще се радваме и да се срещнем лично.

В над 20-годишния ни опит сме видяли всички предизвикателства в комуникацията и общуването с клиенти, с които бизнесът се сблъсква. Стъпвайки на този опит ние ви помагаме да изградите най-добрите продажбени процеси и комуникационни канали до вашите настоящи и потенциални клиенти.

Call-center услугите, които масово се предлагат и използват са краткосрочна стратегия с неясен и често обратен ефект. .Ние се фокусираме върху създаването на партньорства, изградени на базата на персонален подход и отношения.

Първото и най-важно е да се срещнем и да ни разкажете повече за вашия бизнес модел и амбиции. Важно е да разберем какво и как сте правили до момента, дали и къде виждате предизвикателства и проблеми, които смятате, че ви спират да растете. На базата на това, нашият екип ще анализира и предложи стратегия, която да импламентираме във вашите бизнес процеси Ще достигнем и изградим контакти за вас, където вие не успявате. Ще консултираме всяка стъпка в процеса на създаване на нови бизнес възможности и отношения с клиенти.

На колко бихте оценили контакта с най-големия си клиент? Вероятно няма да имате точен отговор. Докато голяма част от услугите ни са персонализирани и не могат да се впишат в ценова листа, те също използват и добре познати на пазара конвенционални услуги, за които с удоволствие ще ви изпратим цени и описание. Крайната цена често е хибридна според крайните цели и срокове, но изключително конкурентна към пазара.

Благодарим Ви за доверието! Първата стъпка вече е направена.  Сега предстои да се запознаем и да започнем да оправдаваме вашето доверие.

Свържете се с нас директно на телефон +359 882 551 112 или на имейл office@imgconnect.bg

Очакваме Ви!

Процес на работа

Sit nulla vulputate venenatis bibendum. Elit felis, nunc cras fames quisque eu facilisis aliquam feugiat. Nec magna feugiat aliquet purus.

Identify

Nunc pretium massa ultrices dignissim. Feugiat tincidunt ut quis mollis eget. Nunc enim.

Strategy

Tempor in senectus semper rhoncus lorem nunc, dignissim ante urna. Dignissim neque.

Implementation

Et non vestibulum risus, tortor odio. Non aliquam eu sed gravida ultricies in. Pellentesque.

Integration

Vitae non adipiscing varius lorem enim, mauris nibh enim et. Egestas nulla eros turpis cras.