За Нас

За IMG Connect

IMG Connect Ltd. е част от Internet Media Group – водещ доставчик на дигитални, комуникационни, технологични, медийни и маркетинг услуги в страната от 2010 година. Ние постигаме следващата стъпка в развитието на бизнеса ви като ползваме специално разработена формула.

10

Екип

20

Години oпит

13

В сделки

Нашата мисия

IMG Connect е роден от нуждата да се улесни създаването на бизнес контакти и дългосрочни възможности, който натрупахме в работата ни на три континента. Мисията, която си заложихме е да преобразим начина, по който компаниите взаимодействат на събития и по телефона. Да подобрят своите продажбени стратегии като ги насочваме към успешна бизнес комуникация и изграждане на стабилни бизнес отношения, а не просто продажби.

В IMG Connect, сме създали мост между бизнес събитията и ефективната комуникация в продажбите със специфично създадена от опита ни работеща формула, която искаме да приложим при все повече бизнеси.

Ние свързваме вас с вашите потенциални партньори и клиенти!

Успехът на всеки бизнес се дължи и основава на коректната, навременна и акуратна комуникация с клиенти, и бизнес партньори. Комуникация, която спомага за изграждането на стабилни връзки, отношения и доверие между потребителите и доставчиците на услуги. Ние предлагаме дългосрочни отношения с натрупващ се ефект върху бизнеса ви.

Свържете се с нас, за да обсъдим повече как може да сме си полезни!